Antena Căutare

Stefano Pioli, noul antrenor al echipei AC Milan

Antrenorul Stefano Pioli a preluat conducerea tehnică a echipei AC Milan, în locul lui Marco Giampaolo, demis marţi, a anunţat clubul italian.

Antrenorul Stefano Pioli a preluat conducerea tehnică a echipei AC Milan, în locul lui Marco Giampaolo, demis marţi, a anunţat clubul italian.

Pioli a semnat un contract pe două sezoane, cu un salariu anual de 1,5 milioane de euro. El va debuta, la 20 octombire, acasă cu Lecce, în etapa a VII-a din Serie A.

În vârstă de 53 de ani, Stefano Pioli a mai antrenat echipe ca Parma, Chievo, Bologna, Lazio, Inter Milano şi, ultima dată, Fiorentina, grupare de la care a demisionat la 9 aprilie.

Marco Giampaolo, 51 de ani, a preluat echipa AC Milan în vară, când a semnat un contract pe două sezoane, cu opţiune pentru încă unul. El l-a înlocuit atunci pe Gennaro Gattuso.

După şapte etape, Milan ocupă doar locul 13, cu nouă puncte, din trei victorii.

Sursa : news.ro

Mitriţă: Vreau să am cât mai mulţi băieţi şi să-i dau la fotbal. Chiar dacă nu sunt talentaţi, îi voi forţa să joace fot... Bogdan Andone, noul antrenor al echipei Astra Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x