Antena Căutare

Super Bowl LIV, urmărită de peste 100 de milioane de telespectatori

Finala Super Bowl LIV care a avut loc duminică seară, la Miami, a înregistrat o uşoară creştere în cifrele de audienţă, scrie Variety.

La finalul sezonului 100 al National Football League, echipa Kansas City Chiefs a învins, cu scorul de 31-20, San Francisco 49ers.

Echipa din San Francisco a condus cu 20-10 înaintea ultimului sfert, dar Patrick Mahomes (24 ani) a dat tonul revenirii. Cu două touchdown-uri şi două intercepţii, Mahomes a fost ales cel mai bun jucător al finalei, devenind cel mai tânăr quaterback desemnat MVP.

Finala a fost urmărită la Fox şi pe platformele reţelei de 102 milioane de telespectatori. Creşterea obţinută a fost de 2% faţă de 2019.

Cifrele au fost influenţate de show-ul din pauza meciului susţinut de cântăreţele Shakira şi Jennifer Lopez.

Setul lor de aproximativ 15 minute a fost urmărit la Fox de 103 milioane de telespectatori, cu 4% mai mult decât numărul telespectatorilor care au vizionat anul trecut show-ul susţinut de Maroon 5, dar mai mic cu 4% faţă de cel al lui Justin Timberlake, din 2018.

Cel mai vizionat recital din ultimii ani a fost cel al cântăreţei Lady Gaga, urmărit de 117,5 milioane de telespectatori în 2017.

Înainte de meciul de duminică, Fox News a difuzat un interviu cu preşedintele Donald Trump, care a fost vizionat de 10,3 milioane de telespectatori.

Sursa : news.ro

El Clasico dintre Real Madrid şi FC Barcelona va avea loc la 1 martie... Max Verstappen: Lewis Hamilton este foarte bun. Poate unul dintre cei mai buni, dar nu este Dumnezeu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x