Antena Căutare

Surpriza la Wimbledon: Federer, eliminat de Tsonga dupa ce a condus cu 2-0 la seturi

Francezul Jo-Wilfried Tsonga a realizat cea mai mare surpriza a competitiei, reusind sa-l elimine pe Roger Federer din turneul de mare slem de la Wimbledon, scor 3-6, 6-7 (3-7), 6-4, 6-4, 6-4.



Francezul a inceput meciul cu o serie de erori nefortate si, pe fondul unui prim serviciu slab, Federer a castigat primul set. Al doilea set a fost echilibrat, ajungandu-se la tie-break, unde experienta si jocul exceptional al elvetianului au fost prea mult pentru Tsonga.

Serviciul a devenit arma principala care l-a readus pe favoritul numarul 12 in meci. Cu un joc bazat pe lovituri puternice si o serva exceptionala, Tsonga a castigat joc dupa joc, fiindu-i suficiente jocuri castigate pe serviciul lui Federer pentru a castiga partida.

Aceasta este prima infrangere din cariera lui Roger Federer intr-un meci din cadrul unui turneu de mare slem in care a condus cu doua seturi la zero.

Tsonga il va intalni in semifinala pe Novak Djokovici, favoritul numarul 2, care a reusit sa-l invinga pe australianul Tomic in patru seturi, scor 6-2, 3-6, 6-3, 7-5.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Roger Federer, a 29-a calificare la rand in sferturi la un Grand Slam... Romania a coborat pe locul 53 in ierarhia FIFA. Tricolorii, sub Burkina Faso si Panama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x