Antena Căutare

Toni Conceicao, favorit să preia conducerea tehnică a FCSB

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a declarat, luni, la Digi Sport, că a discutat cu Gigi Becali şi acesta i-a transmis că negociază cu portughezul Toni Conceicao, fost antrenor al CFR Cluj, preluarea conducerii tehnice a echipei bucureştene.

Dumitrescu a precizat că Becali va discuta cu Conceicao ultimile detalii ale înţelegerii după meciul din această seară, Astra Giurgu - FCSB (ora 21.00).

La partida de la Giurgiu, FCSB va fi condusă de pe bancă de antrenorul secund Vergil Andronache.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi s-a califcat, în faza următoare, în care va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav.

După acest meci retur, antrenorul Bogdan Andone a demisionat de la FCSB.

"Nu accept pe un teren de fotbal să fiu huiduit pentru nişte decizii pe care nu le iau eu. E echipa lui Becali, doar el decide, aşa că nu mai am ce să fac la această echipă", a spus el.

Sursa : news.ro

Universitatea Craiova va disputa două meciuri fără spectatori... Clubul CSU Craiova a fost sancţionat cu o amendă de 60.000 euro şi trei meciuri acasă fără spectatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x