Antena Căutare

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!”

Valeriu Iftime a aruncat "săgeţi" către Gigi Becali. Patronul celor de la FC Botoşani a declarat că situaţia de la clubul din Berceni ar fi arătat mult mai bine dacă ar fi fost condus condus de el.

Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!”
Valeriu Iftime râde de Gigi Becali: „Dacă eram eu patron la FCSB, mă distram în România!” | Hepta

Valeriu Iftime nu îl menajează deloc pe Gigi Becali. Cei doi conducători s-au aflat în mai multe polemici în ultimele zile, în contextul transferurilor dintre cele două cluburi.

Iftime a ieşit cu o nouă declaraţie, la numai câteva zile după ce a dezvăluit că Gigi Becali îi este dator cu 300.000 de euro, pentru transferul lui Moruțan la Galatasaray.

Acum, finanțatorul lui FC Botoșani a explicat cum ar fi arătat FCSB cu el la conducere şi Marius Croitoru pe banca tehnică.

„Dacă aș fi acum la FCSB, m-aș distra în România! Ca patron la FCSB, cu lotul lor actual și Croitoru antrenor, la cum gândesc, m-aș distra în campionatul nostru.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Radio Gold FM.

Citește mai multe informații despre acest subiect pe as.ro

Simona Halep a ratat Finala turneului WTA Dubai 2022, după ce a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko. Cu câți bani pleacă ... Simona Halep a coborât patru poziţii în clasamentul WTA. Ce româncă are parte de o ascensiune mare în ierahie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x