Antena Căutare

Victor Piţurcă: Cum adică să discuţi înaintea jocului că o să bată un jucător penalti şi altul ia mingea să bată el? Nu ştiu ce aş fi făcut dacă aş fi fost selecţioner

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că nu ştie cum ar fi reacţionat dacă un jucători nu ar fi respectat indicaţiile cu privire la persoana care execută un penalti, aşa cum s-a întâmplat la naţionala României, la meciul cu Norvegia.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că nu ştie cum ar fi reacţionat dacă un jucători nu ar fi respectat indicaţiile cu privire la persoana care execută un penalti, aşa cum s-a întâmplat la naţionala României, la meciul cu Norvegia.

“Cum adică să discuţi înaintea jocului că o să bată un jucător penalti şi alt jucător ia mingea să bată el? Dacă antrenorul îi face semn: ‘Da, e în regulă, poţi să baţi’, în regulă. Mi s-a întâmplat şi mie. Dar aşa… Nu sunt selecţionerul echipei naţionale. Nu ştiu ce aş fi făcut”, a spus Piţurcă.

El l-a îndemnat pe Andrei Ivan să spună care este sancţiunea la Universitatea Craiova pentru nerespectarea indicaţiilor. “O să avem amendă. 5.000 de euro”, a spus Ivan.

Victor Piţurcă nu consideră ceva ieşit din comun reacţia lui Cosmin Contra faţă de George Puşcaş şi crede că România are şansa pe care o avea “şi înainte”. “Ce reacţie a avut Contra? La fotbal se înjură. Se întâmplă. El şi-a recunoscut vina… Ce sens mai are să discutăm? Avem şansa pe care o aveam şi înainte. Să batem Suedia şi vedem apoi. De ce să vorbim de Spania acum? Mircea Lucescu e un antrenor extraordinar. Pentru mine roti antrenorii români sunt o soluţie pentru echipa naţională”.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52, iar selecţionerul Cosmin Contra a reacţionat înjurându-l pe jucător. Conform înţelegerii dinaintea meciului, mijlocaşul Nicolae Stanciu trebuia să execute lovitura de la 11 metri, nu Puşcaş.

Sursa : news.ro

Piţurcă: Koljiic a făcut întindere şi ratează meciul cu CFR Cluj. Gazonul vine din Grecia şi cu trei zile înainte de par... Meciul Dinamo - Viitorul se va disputa în "Ştefan cel Mare" şi nu pe Arena Naţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x