Antena Căutare

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună.

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate categoriile de public Galerie
Cea de-a cincea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Jo şi Liviu Teodorescu, cu o super transformare în Carmen Miranda - Mama eu quero.

Cea de-a cincea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată de către Jo şi Liviu Teodorescu, cu o super transformare în Carmen Miranda - Mama eu quero.

Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat ediția din această seară. Cum au reacționat

Cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă. Ce arată cifrele

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59 – 00:02), lider de audienţă, cu 5.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.3%.

La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, cu 6.7 puncte de rating şi 19.8% cota de piată.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 17.9% cota de piață. În minutul de aur, 22:10, aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau jurizarea celei mai noi ediţii Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

Citește și: Te cunosc de undeva! 8 octombrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele de senzație pe care le-au purtat. Cum au arătat

Cum s-au pregătit concurenții celei de-a cincea gale Te cunosc de undeva!

Concurenții celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a cincea gală a transforming show-ului de la Antena 1. Primilor concurenţi ai serii, WRS şi Emilian, ruleta le-a pregătit o super transformare – Zdob şi Zdub – Moldovenii s-au născut, în vreme ce Jo şi Liviu Teodorescu au făcut senzaţie cu transformarea în Carmen Miranda – Mama eu quero.

Piesa care a răsunat apoi pe scena Te cunosc de undeva! a cucerit topurile din întreaga lume, iar Connect-R şi SHIFT s-au descurcat foarte bine impersonându-l pe Robbie William şi piesa Rock DJ. Emi şi Cuza au trăit super emoţii pe scena Te cunosc de undeva!, fiind nevoiţi să se transforme în Connect-R şi SHIFT şi să interpreteze Piele albă, piele neagră, în vreme ce soţii Natanticu au făcut show cu transformarea în Daniela Condurache şi Ionuţ Galani – Maria me.

Rona Hartner şi Johny Romano au adus la Te cunosc de undeva! una dintre cele mai cunoscute melodii din lume – Perfect, a lui Ed Sheeran, iar Sore şi Emma de la ZU au făcut show total cu transformarea în Outkast – Shake it, interpretată special pentru juraţii emisiunii.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a şasea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, Urban all si National

Perioada 8 octombrie 2022

Te cunosc de undeva! 8 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat ediția din această seară. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x