Antena Căutare

Doru de la trupa The Mono Jacks are o poveste de iubire ce întrece orice scenariu de film!

Doru este solist şi chitarist în trupa The Mono Jacks, iar în timpul liber este designer grafic. Adolescenţa i-a fost marcată de episoade tensionate în familie.

Doru este solist şi chitarist în trupa The Mono Jacks, iar în timpul liber este designer grafic. Adolescenţa i-a fost marcată de episoade tensionate în familie.

Pasiunea pentru muzică l-a ajutat să-şi găsească refugiul în momentele grele. În liceu s-a îndrăgostit de o fată pentru care a făcut tot ce a fost posibil ca să o cucerească. Ulterior, Doru s-a căsătorit cu jumătatea sa și acum are doi copii.

Cum și-a cunoscut soția și prin ce peripeții au trecut cei doi ca să fie împreună? Invitat la emisiunea „Totul pentru dragoste”, solistul trupei The Mono Jacks a povestit totul!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce poveste de dragoste incredibilă au cei doi!

Anamaria este paralizată și oferă tuturor o lecție emoționantă de viață! "Îmi este dor să dansez"... Frida Kahlo şi Diego Rivera, o iubire nebună, ce bate orice scenariu de film!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x