Antena Căutare

DA, se poate sa spui NU si, apoi, iar, DA!?!

Povestea e simpla. Cristi Sutaru vine netuns la program si nu e acceptat. Se ferchezuieste, gaseste o domnisoara, se baga la duo si merg mai departe, ca grup!!!

Povestea e simpla. Cristi Sutaru vine netuns la program si nu e acceptat. Se ferchezuieste, gaseste o domnisoara, se baga la duo si merg mai departe, ca grup!!!

Istorioara spune ca dupa ce Dalila i-a taiat parul noaptea, in timp ce dormea, lui Samson i-a pierit puterea! La Cristi e invers, in sensul ca tuns a fost mai "puternic". Cummm?

S-a prezentat singur, solo. Cheloo nu l-a "halit" din prima, din cauza parului. Dar cum X Factor nu e un concurs gen "Coop. Igiena", l-a lasat sa cante. S-a bagat la "Black Eyed Peas". N-a fost cine stie ce. Cheloo l-a si intrebat unde se situeaza, ce vrea sa cante: e rapper, nu e rapper?

N-a convins. Deliei i-a venit o idee. "Regulamentul ti-o permite. Cauta o partenera, un duo, si apari cu ea pana maine. A, si tunsss!"

Partea cea mai grea din viata lui Cristi. O prietena era plecata, alteia i-a fost rusine. Pe Diana o vazuse de trei ori in viata. Prietena unui prieten. La inceput, fata a crezut ca asta e o noua metoda de...scos in oras.Cristi i-a spus ca e ceva serios. S-a tuns, s-au pus pe repetat. Diana lucrase pe partea de muzica. Ceva clasic. Au stat toata noaptea...

A doua zi, emotii cat casa. Ea a cantat sus, nu e obisnuita cu muzica "normala". El s-a dres. Parul "ramas" l-a ajutat. "Si ieri era in regula", zice Cheloo. "Numai ca trebuia sa-l tundem". Merg mai departe, desi n-au, inca, nume. Dar asta conteaza?

 

Claudiu si prima scena de violenta!... Canisul intergalactic, de o rusinica simpatica: Pleaca de pe scena X Factor IMPACAT si cu doi de DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x