Antena Căutare

Duminica, la X Factor: Madalina Lefter, concurenta care a cantat cu ABBA, Anastacia si Olivia Newton John

La doar 15 ani, Madalina Lefter a uimit o intreaga lume si are deja in palmares colaborari muzicale “cu greutate”

“Ti lascio una canzone” (“Iti las un cantec”), unde a facut furori cu vocea ei superba. Dupa ce a interpretat memorabil duete cu artisti consacrati, ca Olivia Newton John, Anastacia sau trupa ABBA, adolescenta a intrat in istoria televiziunii italiene dupa ce a devenit primul copil care a incheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno.

Madalina nu a putut sta departe de tara sa si nici de lumea scenei, drept pentru care s-a prezentat si la cel mai tare show de talent din Romania. Dan Bittman a recunoscut-o imediat ce i-a auzit numele: "Esti acea Madalina Lefter?". Tanara concurenta le-a povestit juratilor intreg parcursul ei: "Sunt mandra de mine, ca o romanca din Iasi a reusit sa cucereasca Italia!"

Nici nu si-a inceput reprezentatia pe scena super show-ului X Factor, ca Bittman a si tinut sa precizeze: "Trebuie sa o spun de acum. E o potential castigatoare a acestui concurs. Fata asta e ca un tanc. Nu mai poti sa o opresti cu o armata de oameni!", iar Cheloo a completat: "Daca luam in considerare si varsta, eu zic ca e noul avion cu reactie fabricat in Romania si licentiat la X Factor!" 

O puteti urmari pe Madalina duminica seara, de la ora 20.30, la Antena 1.

Vezi AICI duetul cu Olivia Newton John.

X Factor are baieti de baieti! Cei trei care au "speriat" Youtube-ul!... De la Michael Bolton la Eros Ramazotti: Dima, concurent X Factor, si Ozana Barabancea canta "Piu' Che Puoi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x