Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Ce au putut jurații să găsească în farfuria unei concurente. Ce s-a întâmplat cu Liviu Moroiu

Chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au avut parte de o degustare cu surprize în prima etapă a bootcamp-ului din ediția 13 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 16 aprilie 2024. Când au ajuns la Liviu Moroiu, tânărul care a refuzat cuțitul de aur, jurații au rămas uluiți.

colaj foto cu chefii la chefi la cutite sezonul 13, in bootcamp Galerie
Jurații au degustat preparatele concurenților din bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Prima probă din bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite s-a dovedit a fi o adevărată provocare pentru concurenți. Aceștia au avut de gătit cu un element simplu, dar care i-a pus în mare dificultate în ediția 13 a show-ului culinar de pe 16 aprilie 2024.

Irina Fodor i-a anunțat pe participanți că roșia trebuie să fie vedetă în farfuria lor. Astfel, aceștia au dat buzna în cămară pentru a-și lua ingredientele de care au nevoie odată cu startul probei. Tensiunile și presiunea au dus la conflicte între norocoșii din bootcamp.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chefii au făcut ochii mari când au văzut-o Rosie Mulari. Cum și-a făcut apariția tânăra în platou

În timp ce găteau, cei patru jurații au început să se plimbe printre bancurile de lucru pentru a-și lua notiție despre fiecare concurent în parte. Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner au fost atenți la fiecare detaliu.

Pentru a impresiona cu preparatele lor, participanții trebuie să se gândească la o rețetă creativă. Aceștia au fost nevoiți să își găsească inspirația și să pună în farfurii „avioane” ce ar putea să le „stingă lumina” chefilor.

Ce au putut să găsească jurații în farfuria unei concurente la prima probă a bootcamp-ul din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 16 aprilie 2024. Liviu Moroiu a fost pus într-o situație neașteptată

Concurenții au avut la dispoziție 60 de minute să își testeze abilitățile culinare la prima probă din sezonul 13 Chefi la cuțite, difuzată pe 16 aprilie 2024. Când au început să se obișnuiască cu atmosfera din platou, emoțiile s-au amplificat cu degustarea juraților.

„Și-au început!”, a spus chef Alexandru Sautner.

Nici bine nu au început să guste din preparatele participanților că chefii au avut parte de o surpriză. Aceștia au găsit în farfuria unei concurente un ingredient cu o aromă puternică.

„Eu i-am numit bebeluși”, a zis ea despre bruschetele sale cu roșii.

„Și roșii unde mai ai?”, a întrebat-o chef Alexandru Sautner.

„La unghii!”, a răspuns tânăra în glumă.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Chef Richard Abou Zaki, anunțul care i-a lăsat mască pe colegii săi. Ce gătește pentru nea Marin

„Foarte mult usturoi!”, a evidențiat chef Orlando Zaharia.

„Miza este foarte mare, noi trebuie să eliminăm 50 de candidați. Nu este deloc ușor! Trebuie să ținem cont de micile greșeli, iar mai departe să meargă cei mai buni”, au mai spus jurații.

Chefii au avut parte de o surpriză atunci când au ajuns să deguste din preparatul făcut de Liviu Moroiu, concurentul care a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu. Tânărul a ținut să își ceară scuze pentru gestul său.

„N-ai de ce să te scuzi în fața mea, eu am vrut să îți dau o șansă atunci, tu ai considerat că vrei să încerci altceva. Bravo ție! Fiecare alege ce vrea! Sunt curios să văd ce a făcut Liviu”, a mărturisit chef Ștefan Popescu.

Concurentul a decis să-i impresioneze pe jurați cu un tartar de ton cu gazpacho de roșie. Unul din chefi a găsit un farfuria lui un ingredient amar pentru care a ținut să-i atragă atenția.

„Eu consider că a dat-o în bară!”, a spus chef Alexandru Sautner despre mâncarea făcută de Liviu Moroiu.

De asemenea, chef Richard Abou Zaki a fost uluit de preparatul imens din bootcamp al unui tânăr: „Cum îl mănânc?!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Anunțul care i-a lăsat mască pe toți în bootcamp. Deja au ieșit scântei între concuren... Jurații Chefi la cuțite își alcătuiesc diseară echipele cu care luptă pentru marele trofeu al sezonului 13. Ce surprize ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x